18.04.2019

К. Костадинов: Хората, които ще изпратим в ЕП, ще са на първо място българи

ПП „Възраждане“ влиза в битката за място в Европарламента. Надсловът на партията е „Само ние можем“. „Ние сме хора, които сме обикновени работещи българи. Нито един от нас не се занимава професионално с политика. Нашата организация е уникална с това, защото никой във „Възраждане“, включително и аз като председател на организацията, не получава заплащане за това, което прави“, каза в студиото на сутрешния блок на БНТ председателят на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Той обясни, че се занимават с обществена и политическа дейност в свободното си време. В партията членуват хора, които смятат, че проблемите на страната е крайно време да бъдат решавани от нас, а не от някой друг.

Костадин Костадинов: Не знаем дали ще успеем, но поне сме сигурни, че ще опитаме.

„Задачата на Възраждане не е да подкрепя немско-френския диктат над останалата част от ЕС, нито пък диктата на Сорос, Ротшилд и Рокфелер, осигурявайки им плебейска орнаментика в залата на европейския парламент“, пише в програмата на партията.

Костадин Костадинов: Целите са ни ние да представляваме нас. Тоест, нашите европейски представители да представляват България и български народ. Хората, които ще изпратим в ЕП, няма да са първо горди от това, че са европейци, а после българи, както твърдят представители на други листи, кандидати за европейски депутати и настоящи такива. Първо ще бъдат българи и после всичко останало. Не трябва да забравяме, че ние българите сме създатели на тази европейска цивилизация и имаме отговорност за нея.

Вижте целия разговор във видеото!