03.04.2019

Веселин Марешки: За нас България и българският народ са преди всичко

Президентът каза, че свиква съвет по национална сигурност по темата за корупцията по високите етажи на властта. „Със сигурност има нужда да се разгледа въпросът с корупцията в България, никой няма съмнения за това.“, каза в студиото на „Още от деня“ Веселин Марешки. Според него проблемът в призива на президента е, че се отваря темата предизборно, за да е в полза на партията, която го е издигнала.

​Веселин Марешки: Всички очаквахме, че след победата на президента Радев България ще бъде различна.

По негово мнение коалицията „Обединени патриоти“ е опорочила думата „патриотизъм“. Той заяви, че „Воля“ се бори срещу такива политически измамници и затова са се нарекли „Воля – българските родолюбци“. От партията излязоха с призив депутатите, които влязат на сегашните европейски избори, да защитават единно българските интереси.

Веселин Марешки: За нас България и българският народ са преди всичко.

Според „Воля“ оставката на Цецка Цачева е повод за Борисов да направи по-голям ремонт на кабинета. Марешки обясни, че коалирането с „политически измамници“ като „Обединените патриоти“ е вредно за България. По негово мнение „тримата от запаса“ са безсмислени, тъй като те не си спазват програмата.

Веселин Марешки: Тогава за какво да седят в управлението?! Да правим изкуствен рейтинг на Каракачанов и сие и да продават българско гражданство.

Вижте целия разговор във видеото!