03.05.2019

Александър Томов от „Движение Заедно“ призова за единение на всички българи, недоволни от корупцията и ниските доходи

В Сливен водачът на листата на „Движение Заедно“ за евроизборите Александър Томов се ангажира с удвояване темповете на растеж на доходите и промяна в размера на пенсиите. Пред симпатизанти той призова за единение на всички българи, недоволни от корупцията и ниските доходи. Според Томов България е пред промяна.

Александър Томов – водачът на листата на „Движение Заедно“ за ЕП: „Народът не иска да бъде в страна, която е най-бедната в Европа. Заплати, които са една пета от европейските и пенсии, които са една десета от европейските не стигат на българския народ. Ние в Заедно сме нова сила. Искаме тази нова сила да бъде част от голямата промяна и казваме “ Да“ на единението на българската нация, без тези обаче, които са виновни за това положение в страната.

Александър Томов изтъкна, че в листата на „Движение Заедно“ са включени международно признати експерти, автори на нови възгледи за управление на България и промените в Европа. Той призова за гласуване на евровота и местните избори и прогнозира предсрочни парламентарни избори в началото на 2020 година.

Автори: Румяна Стефанова и Румен Колев