21.05.2019

Александър Томов: Страната се раздира от корупционни скандали

В Бургас водачът на листата за евровота на „Движение Заедно“ Александър Томов заяви, че в България трябва да има по-добро бъдеще за младите и европейски заплати за хората. При представянето на листата на движението той отбеляза, че в момента хората у нас живеят в бедност и мизерия.

Александър Томов, водач на листата на „Движение заедно“ за ЕП: След 10-годишно управление ние имаме най-ниските доходи в България. Второ защото 2 милиона българи напуснаха България, от които през последните 7-8 години един милион. И на трето място за съжаление страната се раздира от корупционни скандали. Така че, уважаеми господин Борисов, обръщам се към теб нещата в страната не са наред и ако ти не се справяш е време да си отидеш.

От Движение „Заедно“ подкрепиха становището на президента Румен Радев, че България трябва да има независима съдебна система.

Александър Томов, водач на листата на „Движение заедно“ за ЕП: Ако тя е зависима от изпълнителната власт, никаква корупция няма да се разкрие. Най-малко няма да можете да хванете генезисът кой е.

Александър Томов призова на изборите за Европейски парламент хората да ги подкрепят, като гласуват с бюлетина номер 21.

Репортер: Юлиана Шопова, Оператор: Георги Костиев