07.05.2019

Ангел Джамбазки от листата на ВМРО – Българско национално движение беше във Видин

Водачът на листата на ВМРО – Българско национално движение Ангел Джамбазки в евроизборите се срещна със симпатизанти във Видин. Тези избори са много по-близки до всички хора, подчерта Джамбазки и призова да се гласува. Той открои основния проблем на региона.

Ангел Джамбазки, водач на листата на ВМРО – БНД за ЕП: „Двойните стандарти и различието в регионите дори в България, а от там в Европейския съюз. Имат един стандарт на живот в София, съвсем друг във Видин. Това няма как да не бъде проблем и това е и европейски проблем, който  трябва да бъде решаван чрез инфраструктура.“

В евролистата на ВМРО, която е подкрепена от още няколко политически организации, са включени хора, които могат да бъдат полезни на Отечеството, отбеляза Джамбазки.

Ангел Джамбазки, водач на листата на ВМРО – БНД за ЕП: „Защо правим това обединение, защото вярваме, че само обединени хората, които определят себе си като български патриоти можем да се противопоставим на заплахите, които ние виждаме.“

Спиране на нелегалните мигранти и край на двойните стандарти  между Източната и Западна част на Европейския съюз са сред приоритетите, които, според него, трябва да бъдат решени. От ВМРО ще настояват също и за еднакво заплащане на труда в Европа.