12.05.2019

Д-р Георги Димов: България се обезлюдява, България живее в една социална мизерия

На предизборна среща във Варна, представители на партия „Атака“ връчиха три стипендии на студенти от морския град.

Десислав Чуколов, заместник-председател на ПП „Атака“: Решихме и кампанията ни да бъде такава – „Път на младите хора“. Затова даряваме тези стипендии на хората, които ще останат да работят тук за родината ни.

Боряна Трайкова, студент по „Фармация“: Благодарна съм изключително много на партия „Атака“ за хубавата инициатива.

Антон Андреев, студент по право: Аз съм студент от Варна. Уча право в Свободния университет и искам да се развивам в България. Искам да остана тук и това ми дава някакъв стимул.

Водачът на евролистата на партия „Атака“ д-р Георги Димов посочи бедността и демографската криза като основни проблеми в страната и предложи установяване на обща европейска минимална работна заплата, която да задържи младите хора в родните им страни.

Д-р Георги Димов, водач на евролистата на ПП „Атака“: България се обезлюдява, България живее в една социална мизерия буквално, по-голямата част от населението. Да, има под 1% политици и бизнесмени, които живеят прекрасен живот, но те живеят благодарение на това, че обслужват чужди интереси. Всички други българи, ние трябва да направим своя избор. Единият избор да бъде, специално град Варна, туристически център, туристи, главно от Руската федерация, проспериращ, красив, зелен град. От друга страна виждаме американски бази, виждаме военни учения, които ще бъдат на 27-ми. Виждаме България като територия с американски военни бази, от които не взима и стотинка. Смятам, че хората на 26. трябва да направят своя избор. Мисля, че партия „Атака“ ще отстоява докрай българското – за красива Варна.

От партия „Атака“ припомниха, че мотото им е: „Да си вземем своето от Европейския съюз“. На евроизборите „Атака“ е с бюлетина №14.

репортер: Ива Георгиева
оператор:Реджеб Шабанов