18.05.2019

Мария Габриел: Нека всички заедно кажем „Да“ на силна България в обединена Европа

Водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел и кандидатите за евродепутати Ева Майдел и Андрей Ковачев се срещнаха с избиратели на предизборен концерт в София, под надслова“Заедно за Европа, заедно за България“. Според Мария Габриел, София и България могат да допринесат Европа да бъде лидер. Тя посочи, че страната ни се гордее с университетите, с бизнеса и с превръщането на София в дигитална столица.

Мария Габриел – водач на листата на ГЕРБ за ЕП: Ще бъдем активни на тези избори, за да кажем, че ние – София, България, знаем как да задаваме европейски дневен ред, защото ние казваме не на двойните стандарти, защото казваме не на това да сме периферия. Ние сме в центъра, ние сме активни и ние го правим, защото всеки ден сме заедно с вас.

Мария Габриел очерта като основни послания единството и отговорността. И подчерта, че образованието трябва да стои най-високо в дневния ред на политиците, защото това е инвестиция в бъдещето.

Мария Габриел – водач на листата на ГЕРБ за ЕП – Нека всички заедно кажем „Да“ на силна България в обединена Европа. Нека всички кажем заедно „Да“ на Европа, която носи сигурност, не само за външните граници, сигурност за работните места, сигурност за личните ни данни. Нека всички заедно покажем как съединението прави силата.

От ГЕРБ заявиха, че разчитат на подкрепата на хората.

Андрей Ковачев – кандидат-депутат на ГЕРБ за ЕП: Nомер 12 за кандидатите на ГЕРБ и СДС за едно европейско бъдеще на нашата родина.