16.05.2019

Проф. д-р Александър Томов: Трябват нови политически сили и чистка в тези, които се наричат БСП и ГЕРБ

Кандидатите за евродепутати от Движение „Заедно“ представиха пред симпатизанти в Пловдив програмата си за 6% икономически растеж, който ще доведе до увеличение на доходите в страната. Водачът на листата проф.Александър Томов се обяви за смяна на политическия модел у нас.

Проф. д-р Александър Томов – водач на листата на „Движение Заедно“ за ЕП: Трябват нови политически сили и чистка в тези, които се наричат БСП и ГЕРБ. Затова „Заедно“ се създаде като движение, да бъде новата сила на България. И това е началото на края на ерата Борисов. Защото когато не можеш да се справиш с икономика, с доходи, просто трябва да си отидеш, това е демокрацията. Искаме да си отидат тези, които не могат да се справят толкова дълго време. В противен случай един милион българи още ще напуснат България и тогава ще останем сами – територия без народ.

Всички кандидати за европейски депутати от Движение „Заедно“ са подписали кодекс на честта, което означава пълна прозрачност на доходи и имоти – каза още проф.Александър Томов и призова избирателите на 26 май да гласуват с бюлетина 21.