14.05.2019

Проф. Станислав Станилов: Тази предизборна кампания на „Атака“ е посветена на младите хора

В Пазарджик водачът на листата за евродепутати на партия „Атака“ д-р Георги Димов и проф. Станислав Станилов връчиха стипендии на трима младежи от Математическата гимназия в града.

Проф. Станислав Станилов – депутат от „Атака“: Тази предизборна кампания на „Атака“ е различна от всички останали. Тази предизборна кампания на „Атака“ е посветена на младите хора, цялата ни листа от 17 души е от млади хора, избрани от наши избиратели.

От „Атака“ подчертаха, че един от големите проблеми на страната е демографската криза.

Д-р Георги Димов – водач на листата на „Атака“ за ЕП: Ние от партия „Атака“ направихме една прагматична кампания в която имаме целта да задържим младите хора в България. Едната ни цел, която ясно заявихме, е единна европейска минимална заплата. И втората ни цел, е не да открием една кампания с фолк концерти, с фанфари, със заря, а всъщност да направим един жест, един акт към тези млади хора, които ще заплащат своите данъци, ще подпомагат своите родители и ще останат в България, т.е.ще бъдат първата малка стъпка за преборване на тази демографска криза.

Младежите благодариха на „Атака“ за получените стипендии:

Любомир Сотиров: Това е изключително голяма помощ, която би помогнала на моето образование и е основа за създаването на силно гражданско общество от млади хора, които биха могли да поведат България напред.

След церемонията младежите поднесоха цветя на паметника на Кирил и Методий. От „Атака“ припомниха, че мотото им е „Да си вземем своето от Евросъюза“, а в предстоящите избори партията е с номер 14 в бюлетината.