05.05.2019

Водачът на листата на „Движение Заедно“ Александър Томов се срещна със симпатизанти в Добрич

В Добрич пред симпатизанти лидерът на „Движение Заедно“ и водач на листата за евровота Александър Томов, заяви че формацията им е за единението на всички, които не искат в България да има ниски доходи, демографска криза и корупция.

Александър Томов – водач на листата на „Движение Заедно“ за ЕП: „Стремежът ни е да обединим всички, които се разграничават от последните години и от тази политика, която ни прати на дъното на Европа. Обявяваме се за реформи и в страната, и в ЕС. Искаме сближаване е на доходите между България и Европа, искаме нови кохезионни фондове, които да помогнат това да се случи и искаме да се преборим с тази корупция, която в София виждате предизвиква масови и международни включително скандали.“

Томов изтъкна, че „Движение Заедно“ има разработена програма, която променя икономическия облик на страната. А листата в изборите за Европейски парламент се състои от международно признати експерти, автори на новите възгледи за управление на България и на Европа. Томов призова за по-висока активност на предстоящия вот.

Репортер: Петя Николаева
Оператор: Николай Колев